Ugrás a tartalomra

Mindkét irányban át lehet lépni a Horgos-Röszke 2-es határátkelőn

2019.08.25
14:16
2019.08.25
14:51
Forrás
Pannon RTV
A Magyarországra belépők és az onnan kilépők is használhatják a Horgos 2 - Röszke 2 közúti határátkelőt - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Pannon RTV-nek.

Hozzátette, amennyibe feltorlódik a határon a várakozók száma, ismét egyirányúsíthatják az átkelőt. Mint arról korábban beszámoltunk, szombaton csak a Magyarországra belépők használhatták a Horgos-Röszke kis határátkelőt. Az intézkedéssel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság és szerb társszervek közös célja, hogy a belépők forgalmi sávjainak számát tovább növelve csökkentsék a várakozási időt.

határ
Horgos-Röszke közúti határátkelő

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.