Ugrás a tartalomra

Trump: Leatombombázhatnánk a hurrikánokat

2019.08.26
11:25
2019.08.26
12:46
Forrás
HVG és Index alapján
Donald Trump atombombával fékezné meg a hurrikánokat. Az amerikai elnök ennek a lehetőségét a nemzetbiztonsági vezetők ülésén vetette fel az Axios hírportál szerint.

Trump azt javasolta, hogy dobjanak bombát a hurrikánok közepébe, és az majd szétszakítja őket. Nem lehetne ezt megtenni? - kérdezte az Amerikai Egyesült Államok vezetője. A nemzetbiztonsági ülésen erre azt választ kapta: rendben, majd utánanézünk. Az Axios szerint Trump már előzőleg is felvetette a nukleáris fegyverek alkalmazását, hogy azokkal állítsák meg az Amerika partjai felé tartó hurrikánokat. Egy szakember azzal védte meg az amerikai elnököt, hogy ő távol akarja tartani a hurrikánokat, mielőtt a szárazföldön pusztításba kezdenek. Ez nem rossz, maga a szempont nem rossz - tette hozzá.

Donald Trump
atombomba
hurrikán

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.