Ugrás a tartalomra

Marko Đurić: Egységesen kell részt venni a koszovói választáson

2019.08.29
10:34
2024.03.19
08:48
Forrás
Szerbiai RTV, Tanjug
A koszovói szerb közösségnek együttes erővel kell részt vennie a koszovói előrehozott parlamenti választáson - jelentette ki Marko Đurić.

A szerb kormány Koszovó-ügyi irodájának vezetője a szerb közmédia műsorában azt mondta, a helyi Szerb Lista fontos szereplője annak, hogy a szerbek jogait érvényesítse. Azzal, hogy részt vesznek a választáson, biztosíthatják a hatékony szerb érdekérvényesítést Koszovóban.

Marko Đurić leszögezte, a szerb kormány folyamatosan kapcsolatban van a Szerb Listával, így az esetleges választáson való indulással kapcsolatos döntéseket közösen hozzák majd meg.

Márko Djuric
Szerb Lista
választás

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.