Ugrás a tartalomra

Vida Ognjenović mutatta be új regényét Óbecsén

2019.08.29
12:27
2024.03.19
08:48
Forrás
Pannon RTV
Bemutatták Vida Ognjenović író, rendező legújabb, Maksimum című regényét tegnap este Óbecsén, a Városi Színházban.

Az Archipelag kiadó gondozásában megjelent kötet főhőse egy hamisítással vádolt, közismert festő. A múlt század hetvenes, nyolcvanas éveiben játszódó regény több megközelítésből is megmutatja az ártatlan főhős ellen folytatott nyilvános hajsza körülményeit. A könyv az emberi sorsok bemutatásával a tekintélyuralmi rendszerek működésébe nyújt betekintést.

Vida Ognjenović, író, rendező: „Ez a könyv sajnos minden korban időszerű, mert azok az emberek, művészek, politikusok, polgárok, bírók, és mindazok, akik veszik a bátorságot, hogy a fősodrás ellen beszéljenek és rámutassanak a társadalomban, a művészetben vagy a társadalmi berendezkedésben tapasztalt hibákra, mindig célkeresztbe kerülnek. Lényegében minden rendszerben vannak ilyen esetek.”

Vida Ognjenovic
Maksimum
Óbecse
könyvbemutató
regény

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.