Ugrás a tartalomra

Vereséggel búcsúzott a magyar válogatott a női röplabda Eb-n

2019.08.30
08:42
2024.03.19
08:48
Forrás
MTI
A magyar válogatott 3:0-ra kikapott a holland csapattól a budapesti társrendezésű női röplabda Európa-bajnokság hatodik játéknapján, ezzel búcsúzott a kontinenstornától.

A magyaroknak három pontot érő győzelemre lett volna szükségük az előző két Eb-n ezüstérmes riválissal szemben a továbbjutás kiharcolásához, ám 72 perc alatt vereséget szenvedett.

A belga Jan De Brandt által irányított nemzeti csapat egy győzelemmel és négy vereséggel csoportja ötödik helyén végzett.

röplabda
Európa bajnokság
magyar
női

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.