Ugrás a tartalomra

Charles Leclerc indulhat az élről a Forma-1-es Belga Nagydíjon

2019.08.31
18:09
Forrás
MTI
A 44 körös verseny vasárnap 15.10-kor kezdődik.

Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője nyerte a Forma-1-es Belga Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az első helyről. Mellőle csapattársa, a négyszeres világbajnok német Sebastian Vettel indulhat. A pénteki első és második, illetve a szombati harmadik szabadedzésen is ők ketten álltak az első és a második helyen, a Ferrarik tehát továbbra is kézben tartják a Belga Nagydíjat. A harmadik helyen az ötszörös világbajnok, címvédő és az összetettben jelenleg is az élen álló brit Lewis Hamilton végzett, a negyedik pedig a csapattársa, a finn Valtteri Bottas lett. A 44 körös Belga Nagydíj vasárnap 15.10-kor kezdődik.

Charles Leclerc
Forma-1
Belga Nagydíj
Ferrari
Sebastian Vettel
Lewis Hamilton
autóverseny

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.