Ugrás a tartalomra

Koncertek sorozata várja a Szabadkára látogatókat

2019.09.01
16:35
2024.03.19
08:36
Forrás
Pannon RTV
Szombaton este a klasszikus zene volt a középpontban, vasárnap pedig egymás után három koncertet is tartanak a város főterén.

Szabadka városnapi programjában a klasszikus zene is helyet kapott. Szombaton este a város főterén hangversenyt adott a Szabadkai Szimfonikus Zenekar, valamint fellépett Jadranka Jovanović is. Az operaénekes Szerbia egyik legnépszerűbb klasszikus zenei előadóművésze, aki már többször járt Szabadkán. A város főterére látogatók tűzijátékot is láthattak a település ünnepe alkalmából, sőt, hajnalig tartó mulatozáson vehettek részt az érdeklődők.

Az előző két naphoz hasonlóan ma is gazdag programmal várják a szabadkaiakat és városba látogatókat a szervezők. Az este folyamán három koncert is lesz egymás után a főtéren. 19 órától az El gusto del flamenco, azaz a Flamenco ízei nevű formáció lép fel. Őket követi 20 órától a Night Cruisers. Este fél 10-től pedig a magyarországi Anna and the Barbies szórakoztatja a közönséget.

ünnep
koncert
Szabadka

Most

11:34, Frissítve: 11:41

Kiadós csapadék kellene a földeken

A hirtelen érkezett és tartósan magas hőmérséklet, valamint a csapadék hiánya továbbra is megnehezíti a termelők helyzetét - mondják a Zenta környéki gazdák. Jelenleg a kártevőkkel is fel kell venniük a harcot.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.