Ugrás a tartalomra

Magánnyomozót fogadhat bárki Szabadkán

2019.09.03
13:21
2024.03.19
08:48
Forrás
Pannon RTV
Legalább is ez olvasható azokon a rejtélyes cédulákon, amelyeken a detektív hirdeti magát.

Minden feladatot megold, ezzel kecsegtet a fákra, oszlopokra kiragasztott papírfecni, amelyen a magánnyomozó száma is megtalálható. De vajon ki a rejtélyes szabadkai nyomozó és milyen ügyben tudunk a segítségére számítani?

Úgy sejti, félrelép a párja? Gyanús a szomszéd, vagy elveszett valami? A magánnyomozó segít kideríteni. Legalábbis ezt hirdeti Szabadka több pontján a zöld cédula. Szerkesztőségünkbe nézőink is több helyszínről küldtek képeket a hirdetésről.

A papírfecni azt ígéri, hogy a szabadkai detektív minden feladatot megold. De vajon mi a véleménye a lakosoknak a magánnyomozókról?

Egyesek bizalmatlanul állnak a kérdéshez és nem tudnák elképzelni, hogy a bajban a kopóhoz forduljanak segítségért. Mészáros János szerint meg kellene gondolni, hiszen nem tudni, hogy mennyire megbízható.

Vannak azonban olyanok is, akik remek ötletnek tartják és bátran igénybe vennék a szolgáltatását. Huszák Rozália: „Szerintem hasznos. Azért, hogy talán így megfogják azt a betörőt, vagy ha bajba vannak az emberek. Segítenek rajtuk, ha bírnak.”

Telefonon megpróbáltuk felvenni a nyomozóval a kapcsolatot, de sajnálatunkra már a beszélgetés előtt megszakította a vonalat.

Mindez csak egy rossz tréfa lehet? A szabadkai kopó nem is derít fel rejtélyes ügyeket? Talán csak valakinek a telefonszámával éltek vissza, hogy bosszantsák? Ezekre a kérdésekre sajnos nem találtuk meg a választ. Az azonban biztos, hogy ha komoly problémánk van, akkor ezentúl is inkább a hivatalos szervekhez forduljunk segítségért.

magánnyomozó
Szabadka

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.