Ugrás a tartalomra

Pénteken rajtol a Stevan Vilotić - Ćele emléktorna

2019.09.04
16:02
2024.03.19
08:48
Forrás
Pannon RTV
Szerbia, Magyarország, Montenegró és Izrael ifjú labdarúgói lépnek pályára az idei Stevan Vilotić - Ćele emléktornán. Az U19-es bajnokság mérkőzéseit Szabadkán, Kúlán, Zentán és Topolyán játszák.

Tavaly Izrael sikerével zárult a Stevan Vilotić - Ćele emléktorna. Szerbia U19-es csapata akkor mindössze két pontot gyűjtve utolsó lett, így idén mindenképpen javítani szeretnének. Ebben bízik Ivan Jević is, a szerb csapat edzője: „Izrael egy korrekt, minőségi csapat. Véleményem szerint a magyar csapat az egyik legjobb. Montenegró is jó csapat, de véleményem szerint Magyarország a legerősebb a három ellenfelünk közül. Készülni fogunk. Kicsit sűrű lesz. Három meccs, hat nap alatt. A 20 játékossal készen állunk és bízok benne, hogy egy jó tornát fogunk játszani, úgy ahogy mi szeretjük, támadófocit.”

A torna minden résztvevő számára egyaránt fontos, hiszen a csapatok a közelgő Eb-selejtezőre készülnek. Dejan Vuković, szervező: „Biztos, hogy erős meccsek lesznek, mert az összes csapat számára fontos meccsekről van szó. Nemsokára kezdődnek az Eb-selejtezők és mindenki nagyon szépen akar ott szerepelni és ez a torna segít nekik, hogy lássák, hogy állnak és jelenleg mit bírnak majd a tornán.”

A Stevan Vilotić - Ćele emléktorna pénteken rajtol. Szerbia Izrael ellen lép pályára Szabadkán délután 5 órakor. Magyarország pedig Montenegróval csap össze Kúlán szintén pénteken, 16:30-kor.

Stevan Vilotic Cele
emléktorna
labdarúgó
U19

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.