Ugrás a tartalomra

A TSC a Puskás Akadémiával játszik csütörtökön Felcsúton

2019.09.04
16:27
2024.03.19
08:48
Forrás
Pannon RTV
A labdarúgó Eb selejtezők miatti szünetben sem pihennek a TSC játékosai. A Szuperligában éllovas topolyaiak keményen készülnek a bajnokság folytatására.

Jó hangulatban telt a TSC szerda délelőtti edzése a topolyai akadémián. Szabó Zoltán játékosai legutóbb a Partizan ellen idegenben tudtak pontot szerezni. Az 1:1-re végződő mérkőzésen Sinkovits Dávid is játéklehetőséget kapott: „Erre az eredményre szerintem senki sem számított, még mi sem. Elsők vagyunk, vezetjük a tabellát. Azt gondolom, hogy ami a Vojvodina és a Partizan ellen elértünk az lenyűgöző, hiszen mindkét csapat ellen vezettünk. Azt gondolom, hogy mindenki ellen van esélyünk, akár a Zvezdáról is legyen szó. Szerintem elég jó a csapatunk, elég jó ahhoz, hogy a legjobb négyben benne legyünk, de ez majd kiderül a jövőben.”

A TSC-t irányító Szabó Zoltán sem gondolta, hogy ilyen rajtra lesz képes a csapata. A topolyaiak hét forduló után vezetik a Szuperligát. A szakember bízik a sikerszéria folytatásban: „Mi azt szeretnénk, hogy bekerüljünk a legjobb nyolcba a rájátszás előtt. Ez a fő célunk, de természetesen szeretnénk folytatni ezt a sorozatot. Főképp a veretlenségi sorozatot, meglátjuk, hogy meddig tudjuk vinni. Mi arra koncentrálunk, hogy minden meccsen megpróbálunk nyerni, de ez nem csak tőlünk függ, hanem az ellenféltől is, úgyhogy majd meglátjuk.”

A Szuperliga küzdelmei szeptember közepén folytatódnak, a TSC legközelebb a šabaci Mačva együttesét látja vendégül Zentán.

TSC
Topolya
labdarúgó
szuperliga
Felcsút
Puskás Akadémia
Szabó Zoltán

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.