Ugrás a tartalomra

Munkacsoport alakult a választási feltételek javítására

2019.09.04
18:47
2024.03.19
08:48
Forrás
Vajdasági RTV
Nebojša Stefanović belügyminiszter áll a választási feltételek javításával megbízott munkacsoport élén – írja a Večernje novosti napilap.

A testület megalakításáról a szerb kormány legutóbbi ülésén döntöttek. Annak érdekében, hogy átültethessék a gyakorlatba az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet ajánlásait, a munkacsoport együttműködik az illetékes szervekkel és a nemzetközi intézményekkel.

Ana Brnabić miniszterelnök a napokban jelezte, hogy a kormány a megalakulását követően hároméves programot írt alá a szervezettel a választási feltételek javítása érdekében.

kormány
munkacsoport
választási feltételek
Nebojša Stefanović

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.