Ugrás a tartalomra

Elérhetetlen a Wikipédia

2019.09.06
23:52
2024.03.19
08:48
Forrás
Tanjug, index.hu
Pénteken este világszerte sokan hiába szerették volna használni a Wikipédiát, az oldal nem tölt be vagy csak nagyon véletlenszerűen – írja az Independent.

A Tanjug a BBC-re hivatkozva jelentette, hogy egyes brit és európai felhasználók számára, illetve a Közel-Kelet nagy részén elérhetetlen a Wikipedia.

A Downdetector térképe alapján főleg Európában találkoztak ezzel a problémával a felhasználók, de az Egyesült Államokban is sokaknak elérhetetlen lett az oldal, és úgy tűnik, egyre több ország érintett. 

A bejelentések alapján közép-európai idő szerint este hét után kezdett el akadozni az oldal, és továbbra sem sikerült megoldani a problémát. 

Az Independent szerint legutóbb 2017 szeptemberében volt hasonló leállás.

Wikipedia

Most

17:17, Frissítve: 18:26

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.
13:46, Frissítve: 16:59

Elstartolt a strandszezon Újvidéken

Ez a strand az egyik legszebb és legrendezettebb strandnak számít a Duna teljes szerbiai szakaszán, amely számos lehetőséget kínál az idelátogatóknak. A szezonális belépőket mától lehet igényelni.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.