Ugrás a tartalomra

Elérte Kanadát a Dorian hurrikán

2019.09.08
06:59
2019.09.08
12:10
Forrás
hirado.hu
Heves esővel és erős széllel elérte Kanada atlanti partját szombat este a Dorian hurrikán. Több százezer ember otthonában megszűnt az áramszolgáltatás.

Foto: Tanjug/The Canadian Press via AP

Közben több ezer ember menekült el a Bahamák korábban letarolt északi szigeteiről. A vihar pusztításának egyelőre egyetlen áldozata sincs Kanadában. A Dorian által leginkább sújtott bahamai szigetekről egyébként több ezer ember menekült el szombaton a fővárosba, Nassauba, mert lakhelyükön egyre elviselhetetlenebbek a körülmények, pedig a vihar már több napja elvonult, és hajókon érkeznek a segélyszállítmányok. A halálos áldozatok száma 43, de ez sokkal több is lehet, mert százakat tartanak nyilván eltűntként.

hurrikán
Dorian
Kanada
vihar
eső

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.