Ugrás a tartalomra

Csapadékot és viharos szelet hoz a hidegfront

2019.09.09
10:02
2019.09.09
12:00
Forrás
Pannon RTV
Erősen felhős, borult égre ébredhettünk hétfő reggel. Napközben számos szélroham is csökkentheti hőérzetünket. A nappali hőmérséklet 19 és 25 fok között alakul.

Az előrejelzések szerint azonban kedden már kegyesebb lesz az időjárás hozzánk. Reggelre párássá válik a levegő, köd is képződhet. Napközben viszont sok napsütésre számíthatunk csapadék nélkül. Csak helyenként alakulhatnak ki fátyolfelhők. 20-26 fokos kora őszi idő lesz. A kettős fronthatás azonban megterheli szervezetünket. A szív-és érrendszeri betegeknél vérnyomás-ingadozás, keringési problémák jelentkezhetnek. Az arra érzékenyeknél egyre erősödő fejfájás, hangulatingadozás léphet fel. A helyenként előforduló fülledt idő miatt nehézlégzés alakulhat ki.

időjárás
eső

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.