Ugrás a tartalomra

Szerbia kikapott a negyeddöntőben

2019.09.10
15:38
Forrás
Pannon RTV
Meglepetés a Kínában zajló kosárlabda világbajnokság első negyeddöntőjében. A végső győzelemre is esélyes szerb válogatott 97:87-re kikapott Argentínától.

Az egyenes kieséses szakasz első mérkőzését Tunguan városában rendezték. A csoportjából másodikként továbbjutó, de mégis esélyesebbnek tartott szerb csapat a világbajnokságon kiválóan játszó argentinokkal csapott össze. A dél-amerikaiak már az első negyed után két ponttal vezettek, a félidő végére az előnyük már hét pont volt. A harmadik negyedben Đorđević csapata mindent megtett, hogy ledolgozza a hátrányát. Az utolsó játékrész kezdetén a szerb csapat néhány másodpercig vezetett is, azonban az egész mérkőzésen a hárompontosokat remekül dobó dél-amerikaiak kétszer is betaláltak távolról. Szerbia legjobbjai küzdöttek, de a döntő pillanatokban rossz döntéseket hoztak, amit a dél-amerikaiak kihasználtak és tovább növelték előnyüket.

Az argentinok ellenfele a következő fordulóban az Amerikai Egyesült Államok-Franciaország mérkőzés győztese lesz. A szerbek az 5-8. helyért játszanak a világbajnokságon.

kosárlabda vb

Most

18:52, Frissítve: 19:00

Komoly büntetés a fürdőruhában szaladgálásért

Komoly büntetéssel számolhat az, aki idén nyáron fürdőruhában sétálgat Tivat utcáin. A montenegrói város ugyanis megelégelte azt, hogy a belvárosban egy szál bikiniben vagy fürdőnadrágban járkálnak a turisták.
18:07, Frissítve: 18:19

Újraéledt az asztalitenisz Oromon

A helyi közösség és a vállalatok támogatásával az elkövetkező időszakban a régi iskola épületében mindennap lehetőség adódik a helyieknek arra, hogy kipróbálhassák, megtanulhassák ezt a sportágat, vagy épp versenyeket szervezzenek.
16:10, Frissítve: 17:22

Gyereket a magasba! Adán is

Ada is csatlakozott a Gyereket a magasba! elnevezésű határon átívelő programhoz, amelyet a budapesti székhelyű Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom indított el évekkel ezelőtt.
15:50, Frissítve: 17:11

Megvannak a hozzávalók az ünnepi fogásokhoz

A húsvétot megelőző napokban szigorú böjtöt tartanak a ortodox hívek. Vasárnap azonban már ünnepi fogásokat fogyasztanak. Az újvidéki limáni piacon is sokan vásárolták meg a húsvéti menü hozzávalóit.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.