Ugrás a tartalomra

Épülhet a Niš-Merdare autópálya

2019.09.12
15:07
2019.09.12
15:13
Forrás
Pannon RTV
Százmillió eurós hitelről kötött szerződést az Európai Beruházási Bankkal Szerbia. Emellett több mint 40 millió eurós beruházási támogatást is jóváhagyott a nemzetközi pénzintézet.

Ezt az összeget az ország a Niš-Merdare-Priština autópálya építésére fogja felhasználni, amelyet a béke autópályájának neveznek majd. Zorana Mihajlović szerb közlekedési miniszter úgy véli, hogy ez a projekt nem csak Szerbia gazdasági fejlődéséhez, hanem a régió politikai stabilitásához is hozzájárul. Összeköti az embereket, az együttműködést szimbolizálja, ráadásul elvezet minket a tengerhez, a kikötőkhöz - tette hozzá.

Niš-Merdare autópálya
Zorana Mihajlović

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.