Ugrás a tartalomra

A kenőpénz átka: büntetést kap, aki kapja, aki adja...

2019.09.12
20:31
2024.03.19
08:35
Hat palánkai rendőrt tartóztattak le korrupció gyanújával. Eljárást indítottak néhány olyan személy ellen is, akik kenőpénzt adtak a rendőröknek.

A gyanú szerint a palánkai rendőrállomás tagjai kenőpénzt fogadtak el és visszaéltek hivatali helyzetükkel. Több sofőr esetében is hasonlóképpen jártak el: bár azok közlekedési szabálysértést követtek el, mégsem indítottak ellenük eljárást, nem dokumentálták az esetet, hanem saját zsebükre pénzt kértek.

Letartóztattak néhány olyan személyt is, akik kenőpénzt adtak a rendőröknek, három személyt gyanúsítanak ezzel. Az akció során mindannyiukat 48 órás őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészség hallgatja ki őket.

korrupció
rendőr
Palánka
kenőpénz

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.