Ugrás a tartalomra

Sétáljunk együtt!

2019.09.12
21:12
2024.03.19
08:35
Forrás
Pannon RTV
Szombaton a gyaloglás világnapján Szerbiában országszerte sétatúrákat szerveznek.

Szabadka második éve kapcsolódik be az akcióba. Idén a Sportcsarnoknál gyülekeznek a résztvevők reggel 9 órakor és a Majdán bányatóig gyalogolnak el, majd vissza. A 12 kilométeres távot mindenki a saját tempójában teheti meg, ugyanis a cél a barátkozás és hogy felhívják az emberek figyelmét az egészséges életmódra.

Szabadka mellett Palicson is szervezett sétán vehetnek részt az érdeklődők. Az általános iskolától a Tresetište halétteremig tartó távot kell megtenniük.

Az országban idén 75 településen indulnak sétára a világnap alkalmából.

séta
gyaloglás világnapja
Szabadka

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.