Ugrás a tartalomra

Végső helyükre kerültek a Kanizsa Feszten készült kopjafák

2019.09.14
12:25
2024.03.19
08:35
Forrás
Pannon RTV
Egyelőre hat, az elmúlt hét év alatt a fesztiválokon készült kopjafát állítottak fel a szervezők a magyarkanizsai Vásártéren.

Minden emlékoszlop egy-egy évnek állít emléket, és mindegyiket a résztvevők készítették.

Az idei Kanizsa Fesztnek rekordlátogatottsága volt, három nap alatt 15 ezer ember látogatott ki a fesztiválra, valamint 700 gyerek jött el az Alma együttes koncertjére - mondta el Forró Lajos, főszervező. Elmondta továbbá, hogy megtalálták a fesztivál végső irányvonalát, és a fiatalok mellett az idősebb generáció és a gyerekek is kiemelt helyet kapnak a következő években is.

Forró Lajos, főszervező, Kanizsa Feszt: „Mindenki egy picit belefaraghat, a gyerekektől kezdve a felnőttekig, így történt ez minden évben. Ezeket a kopjafákat elraktároztuk, eltettük, lekezeltük és most szeretnénk megmutatni a nyilvánosságnak. Úgy gondolom, hogy a hetedik Kanizsa Feszt messzemenően a legjobban sikerült Kanizsa Feszt, mind tartalmilag, mind abban, hogy mekkora széles tömeget tudott kielégíteni, és azt gondolom, hogy most jött el az idő a kopjafák felállítására.”

Kanizsa Feszt
Magyarkanizsa
kopjafa
vásártér

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.