Ugrás a tartalomra

Tíz nap múlva megnyílik az új IPARD pályázat

2019.09.14
14:04
2024.03.19
08:35
Forrás
Pannon RTV
Keretösszege 4,7 milliárd dinár.

A pályázók farmok építésére és felszerelésére, hűtőházak és tárolók építésére, valamint fóliasátrakra, üvegházakra és gyümölcstelepítésre nyújthatják be igényléseiket. Traktorokra és mezőgépekre is lehet támogatást kapni.

A szabályzat szerint a kérelmező a beruházás mértékétől függetlenül pályázhat, ám a legkisebb visszatérítendő összeg 10 ezer, míg a legnagyobb egymillió euró. A gazdák, illetve a feldolgozással foglalkozó családi vállalkozások is számíthatnak újabb kiírásra, ők összesen 3,6 milliárd dinárra nyújthatják be kérelmeiket. Az előző kiírásokra összesen 736-an pályáztak, de sok kérelem nem volt megfelelő, főleg a hiányos dokumentáció miatt.

IPARD-pályázat

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.