Ugrás a tartalomra

Brutális gyilkosság történt Horgoson

2019.09.14
18:04
Forrás
Telegraf
Megtalálták Horgoson egy családi házban a napok óta eltűnt 57 éves Csernyák Ottó holttestét - írja a Telegraf.

Nem sokkal azután feltételezett gyilkosát, az 54 éves P. N.-t is elfogták és őrizetbe vették. Nem hivatalos információk szerint a két férfi szóváltásba keveredett, majd P.N. megtámadta, ragasztószalaggal összekötözte a kezét, és halálra verte egy baseballütővel. A Telegraf úgy tudja, hogy a gyanúsított nem volt ismeretlen a hatóságok előtt, más bűncselekményekkel kapcsolatban is körözte már a rendőrség.

Horgos
gyilkosság
elfogták

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.