Ugrás a tartalomra

Új üdvözlőtáblák kerülnek Szabadka bejárataihoz

2019.09.18
20:06
2024.03.19
08:36
Forrás
subotica.com, Vajdaság MA
A mostaniak kopottak, rossz állapotúak, némelyiket benőtte a gaz, ezek helyére kerülnek az újak.

A táblákon szerb, magyar, horvát és angol nyelvű lesz az üdvözlő szöveg. Az új táblákat hét helyre rakják ki, ebből kettőt Palicson. Az erre kiírt közbeszerzés határideje holnap jár le, az új táblák így várhatóan hamarosan megjelennek a bejárati utak mentén.

A subotica.com egyébként már képeket is közölt a tervezett táblákról. Ezek egyikén szembetűnő, hogy a viszontlátásra kifejezést helytelenül, különírva tüntették fel. Hogy a közölt kép pontos mása-e a készülő tábláknak, vagyis hogy a kellemetlen helyesírási hiba kikerül-e a közönség elé, nem tudni.

táblák
útjelző tábla
üdvözlő tábla
Szabadka

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.