Ugrás a tartalomra

Számos tornatermet és sportpályát újítottak fel Észak-Bánátban

2019.09.20
17:17
2024.03.19
08:35
Forrás
Tanjug, Szerbiai RTV
Nincs olyan község Észak-Bánátban, ahol legalább egy sporttal kapcsolatos projektet ne valósítottak volna meg - jelentette ki Vladimir Batez Tiszaszentmiklóson.

A tartományi sport- és ifjúsági titkár a helyi Dr. Tihomir Ostojić általános iskolába látogatott, ahol megnyitotta a felújított kézilabdapályát. 200 diák tanul itt, magyar és szerb nyelven. Batez hozzátette, hogy Csóka Község és az általános iskola a sportlétesítmények rossz állapota miatt pályáztak a tartományi titkárságnál két évvel ezelőtt. A projektet 1,8 millió dinárral támogatták. A tartományi sport- és ifjúsági titkár elmondta, Csókán kívül Adán, Nagykikindán, Törökkanizsán, Zentán és Magyarkanizsán is zajlik az iskolai sportlétesítmények és tornatermek felújítása.

Észak-Bánát
Tiszaszentmiklós
Vladimir Batez
tartományi titkár
tartományi kormány
támogatás
sport

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.