Ugrás a tartalomra

Drámai meccsen vívták ki a továbbjutást a szerb röplabdázók

2019.09.24
23:17
2024.03.19
08:48
Forrás
Szerbiai RTV, Szabad Magyar Szó
Szerbia férfi röplabda-válogatottja 3:2-re győzött Ukrajna csapata ellen Antwerpenben, és ezzel bejutott az Európa-bajnokság elődöntőjébe.

Fotó: Tanjug/AP Photo/Virginia Mayo

Szerbia elveszítette az első játszmát, utána azonban sikerült egyenlítenie és fordítania. A negyedik szett azonban az elsőhöz hasonlított, így az ukránok 2:2-re egyenlítettek, és a mérkőzés az ötödik szettben dőlt el. Ebben a szerb csapat gyorsan magabiztos előnyre tett szert, amit az ukránok már nem tudtak behozni.

Fotó: FoNet/CEV

Szerbia ellenfele az elődöntőben szeptember 27-én Párizsban Franciaország válogatottja lesz, amely simán nyert három szettben az olaszok ellen.

A másik ágon csütörtökön a lengyelek és szlovénok mérik össze a tudásukat a döntőbe jutásért.

röplabda
Európa-bajnokság
antwerpen
Ukrajna
elődöntő
negyeddöntő

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.