Ugrás a tartalomra

A reptéren fogadták Szerbia férfi röplabdázóit

2019.09.30
14:41
2019.09.30
14:48
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbia válogatottja harmadszor lett Európa-bajnok.

Hatalmas ovációval fogadták ma délelőtt az Európa-bajnok férfi röplabdázókat a belgrádi reptéren. A csapat Szlovéniát győzte le 3:1-re a párizsi döntőben. A győzelemmel immár harmadszor szerezték meg az Európa-bajnoki címet. Slobodan Kovač, a válogatott edzője a reptéren nyilatkozott a Szerbiai RTV-nek. Elmondta, köszönettel tartozik a játékosoknak, mert valóban olyan eredmény született, amelyről az egész csapat álmodott.

Az Európa-bajnok röplabdázók a hagyományokhoz híven ma este együtt állnak majd ki a belgrádi tömeg elé a bajnokok erkélyén.

röplabda
Európa-bajnok
válogatott

Most

11:27, Frissítve: 11:38

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.
09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.