Ugrás a tartalomra

Orbán Viktor baráti látogatásra érkezett Aleksandar Vučićhoz

2019.10.01
17:50
2024.03.19
08:36
Forrás
Kurir
A magyar kormányfő magánjellegű találkozóra utazott Belgrádba Vučićhoz, aki a szerb főváros szépségeit mutatta meg neki a Dunán hajózva.

Aleksandar Vučić a Szerbia jövője nevű Instagram-oldalon közölt bejegyzésében azt írta, Szerbia nagy barátjával, Orbán Viktorral együtt nézik meg Belgrád szépségeit a folyóról. A szerbiai közmédia emlékeztetett arra, hogy Szerbia és Magyarország kapcsolata történelmi csúcson van.

Orbán Viktor
magyar miniszterelnök
szerb államfő
Aleksandar Vučić

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.
09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.