Ugrás a tartalomra

Okosan vállalkozó diákok jelentkezését várják!

2019.10.04
07:54
2024.03.19
08:35
Forrás
Pannon RTV
A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete második alkalommal hirdeti meg a Vállalkozz okosan! diákversenyt az általános iskolák, felsős tanulói számára, gazdasági-vállalkozói témakörben.

A verseny célja, hogy a felnövekvő generáció tagjai mielőbb elsajátítsák az alapvető gazdasági, vállalkozói és pénzügyi ismereteket annak érdekében, hogy felnőttként jobban feltalálják magukat az üzleti világában. A diákoknak csapatban kell dolgozniuk egy mentor segítségével. Az idei megmérettetésre egy olyan vállalat és termék üzleti tervét kell elkészíteni, amely környezetbarát, egészséges vagy energiatakarékos.

A versenyre november 15-ig lehet jelentkezni a menedzsment.bajnoksag@gmail.com e-mail címen. Itt fel kell tüntetni a tanulók és a mentor nevét, az osztályt és az iskolát. A részletes tájékoztatást ezután e-mailben kapják meg a jelentkezők. A verseny november 30-án lesz Újvidéken, a Sonja Marinković Általános Iskolában.

 

Vállalkozz okosan!
verseny
diák

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.