Ugrás a tartalomra

Johnson: Az EU „ragadja meg” az új brit Brexit-javaslatot

2019.10.06
13:29
2024.03.19
08:36
Forrás
MTI
Boris Johnson brit miniszterelnök azt kérte vasárnap megjelent cikkében, hogy az Európai Unió "ragadja meg" az új brit Brexit-megállapodási javaslatok teremtette lehetőséget.

Johnson írásában leszögezi, hogy az Egyesült Királyság október 31-én, a Brexit jelenleg érvényes határnapján "összecsomagol és kivonul" az Európai Unióból. A kérdés csak az, hogy Brüsszel derűsen, egy kölcsönösen elfogadható megegyezéssel int-e búcsút nekünk, vagy arra kényszerülünk, hogy magunkra hagyatva távozzunk - fogalmaz írásában a brit kormányfő. Krisjanis Karins lett miniszterelnök a BBC televízió műsorában azt mondta, van esély a Brexit-megállapodásra, de ennek kritikus jelentőségű feltétele, hogy Johnson és az EU is hajlandó legyen kompromisszumokra.

Boris Johnson
Európai Unió
Egyesült Királyság
Anglia
kiválás
Brexit

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.