Ugrás a tartalomra

Megtartotta a választásokat megelőző első konzultációját a szerb államfő

2019.10.06
18:24
2024.03.19
08:35
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandar Vučić, a Szerb Haladó Párt elnöke Rasim Ljajićtyal, a Szerbiai Szociáldemokrata Párt első emberével egyeztetett.

A találkozóról Vučić számolt be Instagram-oldalán. Mint fogalmazott, hosszú idő után a vasárnap nemcsak az államfői, hanem most már a párttevékenységekről is szól. Az első egyeztetés pedig barátjával, a Szerbiai Szociáldemokrata Párt elnökével történt - áll a bejegyzésben.

Szerbiában várhatóan márciusban vagy áprilisban tartják a soron következő parlamenti, önkormányzati és tartományi választásokat.

szerb államfő
Aleksandar Vučić
Rasim Ljajić
Szerb Haladó Párt
Szerbiai Szociáldemokrata Párt
választások
konzultáció

Most

16:10, Frissítve: 17:22

Gyereket a magasba! Adán is

Ada is csatlakozott a Gyereket a magasba! elnevezésű határon átívelő programhoz, amelyet a budapesti székhelyű Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom indított el évekkel ezelőtt.
15:50, Frissítve: 17:11

Megvannak a hozzávalók az ünnepi fogásokhoz

A húsvétot megelőző napokban szigorú böjtöt tartanak a ortodox hívek. Vasárnap azonban már ünnepi fogásokat fogyasztanak. Az újvidéki limáni piacon is sokan vásárolták meg a húsvéti menü hozzávalóit.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.