Ugrás a tartalomra

A rút kiskacsa története szórakoztatta a lurkókat Zentán

2019.10.11
17:27
2019.10.11
17:44
Forrás
Pannon RTV
Igazi gálaműsort szervezett a zentai Gyermekbarátok Egyesülete a gyerekhét alkalmából a község elsőseinek. Előadás, zene, ének és tánc várta a közönséget a Művelődési Ház színháztermében.

Mozgalmas volt a gyerekhét a Zenta községbeli gyerekek számára, hisz az iskolákban is játszottak, különböző feladatokat végeztek el és sokat nevettek. Rendkívül nagy sikert aratott a gyerekek körében A rút kiskacsa története, amelyet a helyi Miroslav Antić Kamaraszínház legfiatalabb színjátszói mutattak be.

Homolya Eszter, elsős tanuló, Stevan Sremac Általános Iskola, Zenta: „A mesét én már nagyon sokszor megnéztem, és szeretem.”

Tóth Alex, elsős tanuló, Stevan Sremac Általános Iskola, Zenta: „A legszebb része az volt, amikor táncoltak, mert olyan jó volt nézni, olyan megnyugtató volt.”

A Gyermekbarátok Egyesülete minden évben rendez egy színházi bemutatkozást a községbeli elsősök számára.

Borbély Ildikó, tag, Gyermekbarátok Egyesülete, Zenta: „Az Egyesület célja, hogy foglalkozzunk a gyerekekkel, és hogy egy kis jókedvű időtöltésen vegyenek részt a gyerekek. Általában hétvégente rendezzük meg a rendezvényeinket, hogy az iskola mellett is el tudjanak jönni a gyerekek.”

A színházi előadás után az Egyesület tagjai múzeumi látogatásra invitálták az elsősöket, ahol tárlatvezetést tartottak számukra.

gyerekhét
Zenta
Gyermekbarátok Egyesülete
Miroslav Antić Kamaraszínház
Borbély Ildikó

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.