Ugrás a tartalomra

Kisebb torlódás alakult ki a szerb-magyar határátkelőkön

2019.10.12
17:55
2024.03.19
08:35
Forrás
Pannon RTV
Ajánlott Bajmok-Bácsalmás, Gyála-Tiszasziget vagy Rábé-Kübekháza felé kerülni.

A szokásos kisebb hétvégi torlódás alakult ki egyes szerb-magyar határátkelőhelyeken ma délután. A police.hu adatai és a közösségi oldalak határfigyelő csoportjainak bejegyzései szerint a leghosszabb, mintegy háromórás várakozás a Királyhalom-Ásotthalom átjárón volt tapasztalható, valamint a Kelebia-Tompa átkelőn, mindkét helyen Magyarország irányába. Ilyenkor leginkább a szabadkai ócskapiacra látogató magyarországi bevásárlóturisták miatt alakul ki torlódás. Ugyanakkor a Horgos-Röszke autópálya-határátkelőn, illetve a Horgos-Röszke közúti átkelőn a Magyarországról kilépő sávok teltek meg, a személygépkocsik és a buszok is legalább egy órát várakoztak. Az illetékesek szerint holnap kora reggeltől a szerb-magyar határátkelők Magyarországról kilépő oldalán, déltől pedig a Szerbiából kilépő oldalon alakulhat ki jelentős torlódás Magyarország felé.

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.