Ugrás a tartalomra

Tíz napig nem lesz víz Kelebián

2019.10.14
16:57
2019.10.14
17:05
Forrás
Pannon RTV
10 napon át szünetel majd a vízellátás Kelebián - áll a Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat szerkesztőségünkhöz eljuttatott értesítésében.

A tervek szerint október 16-a, szerda és 25-e, péntek között a Kelebiát ellátó városi kutat javítják, ez okozza az ideiglenes leállást. A közvállalat a közleményben megköszöni a felhasználók megértését és egyben arról is értesíti a fogyasztókat, hogy kilenc nap múlva, amikor újra indul a vízszolgáltatás rövid időre zavarossá válhat a vezetékes víz.

Kelebia
Vízművek és Csatornázási KKV

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.