Ugrás a tartalomra

Egyszerűbb törvényesíteni az engedély nélküli épületeket

2019.10.16
12:39
Forrás
Pannon RTV
Megközelítőleg 9000 engedély nélkül épült objektumot tartanak számon Magyarkanizsa községben.

Ezt jelentette ki ma sajtótájékoztatóján Sáfrány Attila, a magyarkanizsai Építésügyi és felügyelőségi főosztály vezetője. Az illetékes arra kérte a lakosokat, hogy ellenőrizzék a tulajdonukban levő ingatlanokat, mert előfordulhat, hogy az engedéllyel épült épületek törvényesítési eljárása során problémák merültek fel. A lakosok a magyarkanizsai Városháza hatos számú irodájában, vagy a www.geosrbija.rs honlapon tudnak tájékozódni saját ingatlanjaikkal kapcsolatban. A főosztályvezető hozzátette, hogy az engedély nélküli épületek törvényesítési eljárása az elmúlt évekhez képest jóval egyszerűbb és költséghatékonyabb is.

engedély
törvényesítés
Sáfrány Attila
Magyarkanizsa

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.