Ugrás a tartalomra

Szerbiába látogat Dmitrij Medvegyev

2019.10.17
09:46
2024.03.19
08:36
Forrás
Tanjug, Novosti
Az orosz miniszterelnök szombaton érkezik a szerb fővárosba.

Az egynapos látogatásán a szerb államvezetéssel tárgyal, jelen lesz egy katonai bemutatón, a parlamentben is felszólal és koszorút helyez el a kalemegdani fasizmus áldozatainak állított emlékműnél - tudta meg a Novosti. Medvegyevet Belgrád 75 évvel ezelőtti felszabadulása alkalmából hívták meg a szerb fővárosba.

Az egyeztetéseken várhatóan szó lesz a két ország kapcsolatairól és Szerbia területi integritásáról is. Az orosz kormányfő kabinetjének több minisztere is eljön Belgrádba, hogy kétoldalú megállapodásokat kössenek szerb kollégáikkal.

Dmitrij Medvegyev
Oroszország
orosz miniszterelnök

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.