Ugrás a tartalomra

Nagy mennyiségű fegyvert és lőszert talált a rendőrség Bajmokon és Újvidéken

2019.10.17
14:54
2024.03.19
08:36
Forrás
subotica.com
A szervezett bűnözés elleni ügynökség tagjai két személyt tartóztattak le, egy 1960-as születésű svéd állampolgárságú férfit és egy ’94-es születésű szerb nőt.

A rendőrségi közlemény szerint a gyanúsítottak fegyverek és robbanószerek előállításával, birtoklásával és kereskedelmével foglalkoztak. A rendőrök az érintett személyek bajmoki és újvidéki lakását is átkutatták, és több tucatnyi fegyvert foglaltak le, emellett telefonokat, laptopokat is találtak. A gyanúsítottak ügyében az újvidéki Felsőbb Ügyészség jár el.

Bajmok
Újvidék
fegyver
lőszer
rendőrség

Most

07:47

Ma megalakul az új szerb kormány

Délben ülésezik ma a szerbiai parlament. A rendkívüli ülésen csupán egy napirendi pont szerepel: a kormány megalakítása, valamint a miniszterelnök és a kabinet tagjainak eskütétele.
20:54

Kiránduljunk a Fruška gorára!

A hétvégén a hagyományos Fruška gora-i maraton zajlott, pár nappal később pedig már a majálisra készülnek a Fruška Gora Nemzeti Parkban és más kirándulóhelyeken is Újvidék környékén.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.