Ugrás a tartalomra

Összeomlott egy víztározó gátja Oroszországban

2019.10.19
11:06
2019.10.19
12:03
Forrás
hirado.hu
Összeomlott egy víztározó gátja hajnalban az oroszországi Krasznojarszk régióban, legkevesebb 13 ember életét vesztette, 19-en megsérültek, és 13-an eltűntek.

Ezt közölte a rendkívüli helyzetek minisztériuma a TASZSZ hírügynökséggel. A Szejba folyón gáttal felduzzasztott tározó egy aranybányához tartozik, ahol 270 embert alkalmaznak. A gát összeomlása Scsetyinkino település közelében történt helyi idő szerint reggel hat órakor. A gát mögül kitörő víz elárasztotta azt a területet, ahol a munkások ideiglenes szállásául szolgáló épületek vannak. A mentést több mint 40 ember végzi, és a minisztérium közölte, hogy más régiókból is hívnak segítséget.

víztározó
gát
halálos áldozatok
Oroszország
Szibéria
Krasznojarszk

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.