Ugrás a tartalomra

Egyeztettek a Fidesz képviselői és a Bölcsek Tanácsa

2019.10.19
15:26
2024.03.19
08:36
Forrás
VajdaságMA
Második alkalommal találkozott az Európai Néppárt háromtagú bizottsága, a Fidesz tagságáról döntő „Bölcsek Tanácsa” Orbán Viktorral pénteken.

A megbeszélésen Herman van Rompuy, az osztrák Wolfgang Schüssel és a német Hans-Gert Pöttering mellett részt vett Szájer József EP-képviselő és Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár is. A Euronews információi szerint egy órán át tartott a megbeszélés Brüsszelben, ahova a magyar kormányfő, a Fidesz elnöke az uniós csúcs miatt utazott. Novák szerint az Európai Néppárt és az európai jobboldal jövőjéről szóló beszélgetést konstruktív párbeszéd és jó hangulat jellemezte.

Fidesz
Bölcsek Tanácsa
Európai Néppárt

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.