Ugrás a tartalomra

Fölényes győzelemmel ünnepelte 100 éves fennállását a Potisje Labdarúgó Klub

2019.10.19
15:33
2024.03.19
08:36
Forrás
Pannon RTV
A magyarkanizsaiak hazai pályán fogadták az oroszlámosi Slavija csapatát a Tiszamenti Liga bajnoki mérkőzésén.

A vendéglátók gól gazdag mérkőzésen, 6:0 arányban múlták felül az oroszlámosi ellenfelüket.

A magyarkanizsai fiúk nem tétlenkedtek, magabiztosan uralták a pályát a mérkőzés kezdetétől. A próbálkozások ellenére az első gól csak a 40. percben született meg, Muhi Csabának köszönhetően. Ezek után nem kellett sokat várni a második gólra: a 43. percben a hazaiak csapatkapitánya, Apró Levente csavarta be a labdát a hálóba.

A szünet után a második félidő izgalmasabbra sikeredett, mivel már az 51. percben Buza Attila 3:0-ra növelte a magyarkanizsai fiúk előnyét az oroszlámosiakkal szemben, majd az 55. percben Bagi Rafael lőtt a hálóba. Nem sokkal később az oroszlámosi fiúk hiába próbáltak védekezni, Huszák István gólt rúgott és így a 62. percben már 5:0-ra nőtt a hazaiak előnye. Az utolsó gólra a 77. percben került sor, amit Balgó József rúgott a hálóba és ezzel a mérkőzést a magyarkanizsai Potisje Labdarúgó Klub 6:0-ra nyerte az oroszlámosi Slavija ellen. A csapat ezzel a fölényes győzelemmel ünnepelte a klub fennállásának 100 éves évfordulóját.

Potisje Labdarúgó Klub
labdarúgás
évforduló
Oroszlámos
Slavija
Tiszamenti Liga
győzelem

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.