Ugrás a tartalomra

Adni öröm – a Pannon RTV karácsonyi, kreatív pályázata gyerekeknek

2019.10.21
22:50
2019.10.21
22:57
Forrás
Pannon RTV
Médiaházunk sokadik éve rendezi meg Adni öröm című jótékonysági műsorát azzal a céllal, hogy szebbé tegyük közösségünk karácsonyát.

Idén a gyerekekre és a családokra helyeztük a hangsúlyt.

Rajz- és videópályázatot hirdetünk óvodásoknak, általános és középiskolásoknak. A legjobbakat szakmai zsűri választja ki. A tehetséges, díjazott gyerekeket szeretnénk gazdagon megjutalmazni, ezzel szebbé téve a karácsonyukat.

A pályázatot október és november folyamán bonyolítjuk, Vajdaság-szerte meghirdetjük. A zsűri december elején dönt. December közepén nagyszabású, produkciókkal tűzdelt stúdiófelvétel keretében adjuk át a díjakat a legjobbaknak. A műsor felvételét a nézők karácsonykor láthatják a Pannon TV-ben.

A pályázat részleteiről ide kattintva olvashat.

 

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.