Ugrás a tartalomra

Netanjahu visszaadta kormányalakítási megbízását

2019.10.23
09:28
Forrás
MTI
Az izraeli kormányt az elmúlt tíz évben vezető politikus ugyanis képtelen volt a legutóbbi választások után kormányt alakítani.

A lehetőséget most Beni Ganz kapja meg. A felkérés átvétele óta szüntelen azon dolgoztam nyilvánosan és a színfalak mögött is, hogy széles nemzeti egységkormányt hozzak létre - mondta Benjámin Netanjahu. Beni Gantznak sem lesz egyszerű dolga egy liberális egységkormány megalakításával, hiszen neki sincs parlamenti többsége, azaz szinte biztos egy újabb választás, ami immár a harmadik lenne április óta.

Benjamin Netanjahu
Reuven Rivlin

Most

16:51, Frissítve: 21:15

Deli: mi a béke pártján vagyunk

Június 9-én, vagyis egy hónap múlva európai parlamenti választásokat tartanak. A voksolásnak nagy tétje van, mivel az eredmények hatással lesznek az EU lakosságára, de a vajdasági magyarság életére is.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.