Ugrás a tartalomra

Véget ér a vénasszonyok nyara

2019.10.28
16:17
2019.10.28
18:22
Forrás
Pannon RTV
Holnaptól lehűlés érkezik, néhol csapadék is előfordulhat. A hűvösebb időjárás folytatódik az elkövetkező napokban is.

Ma élvezhettük utoljára a szép időt, a hosszúra nyúlt, és igencsak meleg vénasszonyok nyara ugyanis holnapra véget ér. Kedden a legmagasabb nappali hőmérséklet 11 fok, a legalacsonyabb reggeli pedig 1 fok körül alakul. Csütörtökön már csak 8 fok lesz napközben, hajnalban pedig akár fagy is lehet.

Ma még sokan kihasználták a szép időt Szabadka központjában. Az emberek sétáltak, kávézók teraszán üldögéltek, a padokon sütkéreztek.

A változékony időjárás megterhelő lehet, főleg az idősebbeknek és a betegeknek kell óvatosabbnak lenniük.

Az előrejelzések szerint a hideg idő a hétvégéig tart, után fokozatosan növekszik a hőmérséklet és visszatér az átlagosra. Szombaton és vasárnap 16-17 fokot mérhetünk. Az első hóesés november végén várható.

időjárás
vénasszonyok nyara

Most

20:05, Frissítve: 20:17

Verstappen nyerte a sprintfutamot

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati sprintfutamát.
19:37, Frissítve: 20:02

Egyre népszerűbb a népművészet az ifjúság körében

Több mint 300 gyermekkel tartották meg a XIII. Dunán innen, Tiszán túl elnevezésű Kárpát-medencei ifjúsági népművészeti tehetségkutató verseny délvidéki elődöntőjét Horgoson. Az eseményt a Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület szervezte meg.
18:52, Frissítve: 19:00

Komoly büntetés a fürdőruhában szaladgálásért

Komoly büntetéssel számolhat az, aki idén nyáron fürdőruhában sétálgat Tivat utcáin. A montenegrói város ugyanis megelégelte azt, hogy a belvárosban egy szál bikiniben vagy fürdőnadrágban járkálnak a turisták.
18:07, Frissítve: 18:19

Újraéledt az asztalitenisz Oromon

A helyi közösség és a vállalatok támogatásával az elkövetkező időszakban a régi iskola épületében mindennap lehetőség adódik a helyieknek arra, hogy kipróbálhassák, megtanulhassák ezt a sportágat, vagy épp versenyeket szervezzenek.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.