Ugrás a tartalomra

Hajnal Jenő: Fiser János plébános mindenhol éreztette törődését és odafigyelését

2019.10.28
17:44
2019.10.28
18:24
Forrás
Pannon RTV
Fiser János plébánost nem csak egyházi, hanem közösségi emberként és pedagógusként is helyt tudott állni – emelte ki a Magyar Nemzeti Tanács elnöke a Közügyek című műsorunkban.

Az elhunyt Fiser János plébános mindenhol éreztette törődését és odafigyelését - ezt a Közügyek című műsorunk felvételén mondta Hajnal Jenő. A Magyar Nemzeti Tanács elnöke évek óta ismerte Fiser Jánost, aki az MNT elnöke szerint nem csak egyházi, hanem közösségi emberként és pedagógusként is helyt tudott állni.

Hajnal Jenő elmondta: „Még az Illyés-kuratóriumban sokszor találkoztunk és ő volt az, aki mindig minden dolgot a helyére tudott tenni. Mindig, ha egyházi ügyekről is volt szó, az ökuménének a kiváló képviselője volt, az igazságosság és a szókimondóság embere. Később székelykevei plébánosként ott személyesen sokszor találkoztunk. Láttam hogy az a közösség hogyan szereti, hiszen ő pancsovai születésű volt. Annak a tájnak, annak a világnak a szülöttje. Legutóbb pedig építkezett és felújításokon vett részt, mint például a padéi templom felújítása.”

Hajnal Jenő
Magyar Nemzeti Tanács

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.