Ugrás a tartalomra

Ifjúsági termet alakítottak ki a Szabadkai Református Egyházközség pincehelyiségében

2019.10.28
23:23
2019.10.29
17:14
Forrás
Pannon RTV
A termet egy hét alatt újította fel egy 15 fős holland ifjúsági csoport, akik újrabetonozták a padlózatot, falakat festettek és otthonosabbá tették a pincehelyiséget.

Az új ifjúsági teremben vendégelték meg az egyházközösség fiataljai a pincehelyiséget felújítókat. Szalai Ármin szerint a felújított helyiségben szívesen töltik az idejüket a tizenévesek: „Nagy a változás. Az előző terem egy hittanterem volt. Ez a hely egy picit otthonosabbnak tűnik. Egy kicsit kisebb, de szerintem itt jobban összekovácsolódhatunk.

A hangulatvilágítás, a szobanövények és a berendezés is fiatalos - mondta el Harangozó László. A lelkész hozzátette, ez egy olyan hely lesz ahol a fiatalok a kereszténységüket és az ifjúságukat is megélhetik. Kiemelte: „Úgy érzem, hogy Istentől az egy ránk bízott feladat, hogy magvetés legyen a szívünkben, az ifjúság szívében. Bárhova kerülnek a világban ott legyen a szívükben a kereszténység magja. Ezt a termet pedig erre a célra fogjuk használni.”

A lelkipásztor azt is hozzátette, felekezettől függetlenül szívesen látják a fiatalokat. Az új ifjúsági terem egyébként a közeljövőben új ajtót, ablakokat, illetve fűtőtestet is kap.

Szabadkai Református Egyházközség
Harangozó László
ifjúsági

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.