Ugrás a tartalomra

Halálos áldozatokat követelő vihar Kanadában

2019.11.03
09:32
2019.11.03
09:44
Forrás
hirado.hu
A vihar miatt több mint négyszázezer ember maradt áram nélkül Kelet-Kanadában szombaton, két ember meghalt – számolt be a helyi média.

A helyenként óránkénti száz kilométeres szél fákat, elektromos vezetékek oszlopait döntötte ki. A viharos időjárás pénteken kezdődött, a csapadék mennyisége helyenként elérte a 70 millimétert, de volt ahol a százat is meghaladta. A tartományban mintegy 30 utat lezártak, mert elöntötte a víz, 2500 fa és 250 elektromos oszlop dőlt ki. A québeci miniszterelnök azt ígérte, hogy az otthonok többségében a hét végére helyreáll az áramellátás, de lesznek, akiknek még napokig kell várniuk erre.

áram
vihar
Kanada

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.