Ugrás a tartalomra

Halálos baleset Inđijánál

2019.11.04
13:47
2019.11.04
16:36
Forrás
Pannon RTV
Nem az időjárási körülmények okozták az Inđijánál történt balesetet - jelenti tudósítónk a helyszínről, a rendőrségre hivatkozva.

A kora délutáni szerencsétlenségben két ember meghalt, három gyerek pedig megsérült, egyikük életveszélyesen. Az osztrák rendszámú autó kamionnal ütközött össze a Belgrád felé vezető sávban, azon a szakaszon, ahol felújítási munkálatokat végeznek. Az autó megpróbált rácsatlakozni a sztrádára, amikor az azon haladó kamion belecsapódott. Az autóban utazó két felnőtt a helyszínen meghalt, a gyerekeket az újvidéki gyermekklinikára szállították. A forgalmat mindkét irányban órákra leállították, de nemrégiben újra megnyitották.

tornádó
balaeset
autópálya
Inđija

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.