Ugrás a tartalomra

A Voždovac ellen is a győzelem a cél

2019.11.07
14:35
2019.11.27
12:18
Forrás
Pannon RTV
A belgrádi Voždovac együttesét fogadja vasárnap a Szuperliga következő fordulójában a TSC.

A topolyai labdarúgókra nehéz mérkőzés vár, hiszen ellenfelük revansot szeretne venni a bajnokság kezdetén elszenvedett vereségért. Faragó Szilárd kapusedző elmondta, hogy tisztában vannak ellenfelük képességeivel, de ők mindenképpen a 3 pont begyűjtéséért lépnek pályára vasárnap délután Zentán.

Faragó Szilárd, kapusedző, TSC: „Technikailag nagyon képzett játékosaik vannak. Sok információnk van róluk, de biztos nagyon nehéz mérkőzés lesz. Mint minden meccsen, itt is a 3 pont megszerezése a cél. Megpróbáljuk a saját játékstílusunkat rájuk erőltetni. Vasárnap fél 3-kor meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.”

Topolya
Szuperliga
labdarúgó Szuperliga
labdarúgás
TSC

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.