Ugrás a tartalomra

Dér Heni hamarosan Temerinben

2019.11.08
10:21
Forrás
Pannon RTV
Csantavérről a budapesti forgatag sűrűjébe. Dér Henivel a szakmai és magánéleti terveiről Vadlövő Gabriella beszélgetett Budapesten.

A csantavéri származású énekesnő a Megasztár tehetségkutató első szériájában tűnt fel Magyarországon, azóta több ezer élő koncertet adott, klipeket forgatott és saját vállalkozást indított. Fáradhatatlan. Azt mondja, a saját kezébe akarta venni a jövőjét, saját lábakon akar állni, emellett azonban új zenei ötletei is vannak.

Dér Henrietta
Dér Heni

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.