Ugrás a tartalomra

Ohridban tárgyal Vučić, Zaev és Rama

2019.11.09
19:01
2019.11.16
10:37
Forrás
Tanjug, RTS
A szerb elnök, az észak-macedón és az albán miniszterelnök az emberek, az áru, a szolgáltatások és a tőke szabad áramlásának kezdeményezéséről tanácskoznak Észak-Macedóniában.

Egy hónappal ezelőtt Újvidéken állapodtak meg azokról a lépésekről, amelyek mindhárom ország gazdasági növekedését eredményezhetik, és vonzóbbá tehetik őket a befektetők körében. Az elképzelések szerint ohridi tárgyalásukon már a konkrét intézkedésekről is megállapodhatnak az államvezetők. A háromoldalú találkozó holnap reggel folytatódik, és a bejelentések szerint azt követően nemzetközi szervezetek és intézmények képviselőivel is megbeszélést folytatnak majd.

Ohrid
Észak-Macedónia
Zoran Zaev
Edi Rama
Aleksandar Vučić

Most

07:48, Frissítve: 07:59

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt történt az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában. Egy 13 éves fiú reggel fél 9-kor, apja fegyverével nyitott tüzet a biztonsági őrre, aki testével védte a tanulókat.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.