Ugrás a tartalomra

Megtréfálhat az időjárás, érdemes rétegesen öltözni

2019.11.11
16:50
2019.11.11
17:39
Forrás
Pannon RTV
Folytatódik az enyhe, őszies időjárás térségünkben. A napokban nem kell csapadékra számítani, többnyire napos és felhős időszakok váltogatják majd egymást.

Kellemes, őszies időjárásra ébredhettek ma Szabadkán. A napsütés ellenére viszont ajánlatos rétegesen öltözködni. Az esernyőre ezen a héten nem lesz szükségünk, hiszen az előrejelzések alapján csapadékra nem kell számítanunk.

Kedden leginkább a felhős időjárás lesz jellemző térségünkre. A nappali hőmérséklet 14 Celsius fok körül alakul majd. Szerdától sok napsütésre lehet számítani. Csütörtökön lesz a legmelegebb, akkor ugyanis 17 fokot mérhetünk majd.

A hét vége felé is folytatódik a napos, enyhe időjárás. Szombaton a nappali hőmérséklet 12 Celsius fok körül alakulhat, vasárnap 16 fokot is mérhetünk.

Fronthatás jelenleg nem terheli meg a szervezetünket. A gyakran változékony időjárás azonban megterhelő lehet a vérnyomáspanaszokkal, valamint a szív- és érrendszeri betegségekben szenvedők számára. Emellett erősödhetnek az ízületi fájdalmak is.

időjárás-előrejelzés
időjárás

Most

20:05, Frissítve: 20:17

Verstappen nyerte a sprintfutamot

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati sprintfutamát.
19:37, Frissítve: 20:02

Egyre népszerűbb a népművészet az ifjúság körében

Több mint 300 gyermekkel tartották meg a XIII. Dunán innen, Tiszán túl elnevezésű Kárpát-medencei ifjúsági népművészeti tehetségkutató verseny délvidéki elődöntőjét Horgoson. Az eseményt a Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület szervezte meg.
18:52, Frissítve: 19:00

Komoly büntetés a fürdőruhában szaladgálásért

Komoly büntetéssel számolhat az, aki idén nyáron fürdőruhában sétálgat Tivat utcáin. A montenegrói város ugyanis megelégelte azt, hogy a belvárosban egy szál bikiniben vagy fürdőnadrágban járkálnak a turisták.
18:07, Frissítve: 18:19

Újraéledt az asztalitenisz Oromon

A helyi közösség és a vállalatok támogatásával az elkövetkező időszakban a régi iskola épületében mindennap lehetőség adódik a helyieknek arra, hogy kipróbálhassák, megtanulhassák ezt a sportágat, vagy épp versenyeket szervezzenek.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.