Ugrás a tartalomra

A Magyarok jogvédelme a Kárpát-medencében - konferencia Budapesten

2019.11.12
15:25
2019.11.12
19:55
A határon túli magyar kisebbségi jogvédelem aktuális tapasztalatait összegzik Budapesten a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jogi Karának dísztermében november 28-tól 30-ig.

Az esemény a Magyarok jogvédelme a Kárpát-medencében címet viseli. A konferencia célja az egyes régiók civil jogvédőinek, jogászainak és ügyvédjeinek kölcsönönös tájékoztatása, valamint új információk szerzése és kapcsolatok építése. A megnyitón beszédet mond Potápi Árpád János, magyar nemzetpolitikáért felelős államtitkár és Szili Katalin magyar miniszterelnöki megbízott. A három nap alatt számos szakember és politikus előadásait hallhatják az érdeklődők.

A részletes programért kattintson ide: A Magyarok jogvédelme a Kárpát-medencében rendezvény programja

magyarság
jogvédelem
Kárpát-medence
jogi kar

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.